אפר 272014
 

משיק רצועת שידור קולינארית טרנס-אטלנטית חדשה לכל מי שמתגעגע לבשל בשפת אמו. מדי יום ראשון בשעות אחה"צ ישודרו תכנים קולינארים אותנטיים חובקי עולם, שנרכשו לשידור ממדינות שונות, במטרה לאחד לכתובת אחת את המטבחים השונים מסביב לעולם, ביניהם המטבח הפולני, הערבי, הבולגרי, הרוסי וההודי, לצד עונה שניה לסדרה "ממזרח למערב" בהנחיית הילה אלפרט, במרכזה מסע בעקבות חומרי הגלם של תאילנד

ערוץ האוכל מבית 'ענני תקשורת' (אפיק 28 ב-yes וערוץ 38 ב-(HOT ישיק במהלך חודש מאי רצועת שידור מרגשת אשר תציג מטבחים שונים מסביב לעולם. החל מה 14 במאי 2014, מדי יום א' בשעה 16:00 יוכלו צופי הערוץ להחשף לראשונה, להתרענן או להזכר בניחוחות מבית אמא, לתרבות הקולינארית במטבח הפולני, הערבי, הבולגרי, הרוסי וההודי.
בנוסף, ביום שבת, 10 במאי 2014 בשעה 16:00, ישיק הערוץ עונה שניה ל"ממזרח למערב" בהנחיית הילה אלפרט, במרכזה מסע בעקבות חומרי הגלם של תאילנד, ארץ החריף והטעמים הבלתי נשכחים.

ממזרח למערב 2 ימי שבת, החל מה-10 במאי בשעה 16:00
לאחר שחקרה וטעמה לעומק את חומרי הגלם של יפן, יוצאת הילה אלפרט למסע בעקבות חומרי הגלם של תאילנד, ארץ החריף והטעמים הבלתי נשכחים. בכל פרק תתמקד הילה בחומר גלם אחר (חלב קוקוס, דגים ורוטב דגים, קארי, סויה, צ'ילי ועוד), תסייר במפעל בו הוא מיוצר ותבשל מתכונים עם שפים מקומיים. כמו כן תבקר הילה תבקר בשווקים המדהימים של בנקוק ותטעם את כל מה שיש להם להציע, תפגוש מקומיים שיכניסו אותה לביתם, תאכל במסעדות וכמובן תחווה את התרבות המקומית ואת האטרקציות בבנגקוק: משיט גונדולה בתעלות, בילוי בבר על גג מלון , סיור תרמילאים בקוואסאן וכמובן, מסאז' תאילנדי. ישראל , 2014 , 4 פרקים

רצועת תכניות בישול בשפות זרות

מבשלים בפולנית ימי ראשון, החל מה-14 במאי בשעה 16:00
סדרה המציגה את מיטב המתכונים הפולניים הקלאסיים לחג הפסחא. בין המנות שתוגשנה: מרק הז'ורק, ברווז ממולא, עוגת שמרים, מרק חזרת, ארנב ברוטב שמנת חמוץ, עוגת מזורק ריבת חלב, פטה עם שזיפים, ירך חזיר ממולא, עוגת פרג, סלט ביצים עם מיונז, בצק עלים ממולא בבשר ועוגת גבינה.

מבשלים בבולגרית ימי שני, החל מה-14 במאי בשעה 16:00
יולי, שפית חובבנית וצ'לנית מקצועית, מארחת אותנו במטבחה הביתי וחושפת בפנינו את פלאי הבישול הבולגרי האותנטי. בין המנות שתופענה בתכנית: גליליות חצילים ממולאות בבשר טחון עם רוטב עגבניות, פסטה "קונכיות" בתנור במילוי עוף, עגבניות ועשבי תיבול, וגרסא גירסא מיוחדת לעוגת הזאכרטורטה המפורסמת.

מבשלים ברוסית ימי שני, החל מה-14 במאי בשעה 16:00
תכנית בישול עם השפים המנוסים, קונסטנטין איבלב ויורי רוזקוב. השניים ישיבו לשאלות הצופים ויחלקו מתכונים לארוחות קסומות, החל מהפשוטות ועד למורכבות ביותר. במהלך פרקי הסדרה יארח הצמד אורחים שונים – ביניהם שחקנים ידועים, מוסיקאים ושפים בעלי שם – שיבואו ללמוד מזוג השפים משהו חדש. בין נושאי הפרקים: ארוחות לפיקניק, מתכונים של סבתא, עשבי תיבול ועוד.

מבשלים בערבית ימי שני, החל מה-14 במאי בשעה 16:00
המגישה אימאן בסיוני מבקרת במסעדות ערביות בנצרת ומצטרפת לבישולים של השפים שמכינים מנות ערביות אותנטיות. בין המנות שיופיעו בתכנית: סטיק עגל בתוספת שושברק מטוגן (בצק ממולא בשר ברוטב יוגורט, שום ונענע ), פילה דניס, אלציאדיה – מאכל ים תיכוני ומהמאכלים הפלסטינים המפורסמים ועוד.

 Posted by at 18:31

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

דילוג לתוכן