נוב 192011
 

נמשכת ההתקרבות בין הקסדה לכיפה: צה"ל החליט להכשיר את רוב מטבחיו.

המוצרים שנכנסים למטבחים הצבאיים הם כשרים למהדרין כבר היום, למעט בשר בקר שהוא כשר בדרגת כשרות רגילה. עם זאת, המטבחים עצמם אינם מוגדרים ככאלה. עיתון "במחנה" מפרסם כי משגיחי הכשרות הצה"ליים יישלחו מעתה לקורס שיאפשר להם להפוך את המטבחים לכשרים למהדרין, זאת בתנאי שיעברו ביקורת באופן יומיומי ושהמוצרים שיוכנסו אליהם יהיו בעלי חותמת הכשרות המתאימה.

במקביל יגדיל צה"ל משמעותית את מספר משגיחי הכשרות בשורותיו. לדברי סא"ל הרב רפאל עמר, מהרבנות הצבאית הראשית, מטרת המהלך היא שכל בסיס ומוצב יזכה לביקור של משגיח מדי יום, "כי רק כך נוכל להגיע למצב שבו נוכל להכריז כי צה"ל הוא תחת השגחת בד"ץ הרבנות הצבאית" ,אמר.

יוסי יהושע (ידיעות אחרונות)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)